97389001 3065925116802220 6471129080585519104 O

Välkommen med din ansökan.

En nyckel bakom ett företag, är välmående medarbetare.
Är du intresserad av att arbeta med oss?

Du är alltid varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss, även om det för tillfället inte finns någon ledig tjänst ute.

Två tjänster lediga
Serviceelektriker arbetsplats Västra Karup
Serviceelektriker arbetsplats Örkelljunga (Asklunds el)

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning och att du innehar ECY-certifikat.

För att du ska trivas i rollen som serviceelektriker hos oss, är du serviceinriktad och tycker om kundkontakt. Samt är en kreativ problemlösare och engagerad att jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

Arbetsuppgifter består av att utföra servicearbeten hos privat och företagskunder som bland annat kan innefatta felsökningar, ny produktion, skötsel, underhåll, installationer, energiteknik m.m.

 

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är ett familjeföretag som arbetar med största engagemang och intresse för våra medarbetare och kunder.

Företaget drivs i dag av 40 härliga medarbetare fördelat på fyra orter- Västra Karup, Ängelholm, Laholm, Örkelljunga (Asklunds el).
Vi riktar oss till privata hem, offentliga miljöer, små och stora företag, fastighetsbolag och har kompetens inom elinstallationsservice, serviceavtal, el-entreprenad, kyl- och vitvaruservice, industri, energiteknik.

Eltjänst i Ängelholm & Bjäre AB är en del av Elkedjan.
Elkedjan är en svensk kedja ägd av 180 lokala elinstallatörsföretag i Sverige.
Tillsammans kan vi vara det familjära lokalt förankrade företaget, men med styrkan att gemensamt kunna förhandla som 180 elinstallatörsföretag om bättre inköpspriser och andra villkor, som i slutändan kommer våra medarbetare och kunder tillgodo.


Arbetsplats Bjäre:
Klockarebrovägen 2
269 74 Västra Karup

 

Arbetsplats Örkelljunga:
Hallandsvägen 5
286 35 Örkelljunga

 

Ansökningarna hanteras löpande med sekretess.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök genom att svara på frågorna i formuläret nedan eller bifoga ditt CV och personliga brev.