Spara el och pengar på belysningen 

Visst, du kan byta ut dina gamla halogenlampor till LED, men när du ändå ser över dem, släng ett öga på armaturerna. Du kan spara både el och pengar på nya som drar mindre energi. Tänk på att nya armaturer även kan kräva installation av en riktig elektriker. Det fixar vi. 

Passar du på att lägga till styrning, får du även möjlighet att schemalägga tändning/släckning precis som du vill. När du vill. Vilket också besparar dig på flera sätt, eftersom belysningen då bara används när du vill och behöver.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image
Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Ska du renovera eller bygga nytt?

Låt en elektriker vara med redan från start och innan du börjar riva. Det underlättar när det är dags för planering av t.ex. vägguttag och kabeldragning. Mindre krångel sen helt enkelt. 

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Inomhusbelysning

Vill du få ett mysigare vardagsrum men vet inte hur du ska gå till väga? Belysning gör så mycket och kommer i oändligt många varianter och valmöjligheter. Du kan välja mellan allt från ljusets färgtemperatur, styrka och spridning, till armaturens form och utseende.  Låter det svårt? Det är där vi kommer in så du kan känna dig trygg. Vi hjälper dig med allt gällande produktval hela vägen till installation. 

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Utomhusbelysning

Belysning utomhus är så mycket mer än bara en lampa vid entrén. Olika typer av belysning hjälper till att ta fram de fina sidorna av din bostad och din trädgård. Vi hjälper dig att hitta rätt ljus för rätt ändamål, i rätt dos. Sånt som annars kan kännas lite klurigt. 

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak.

Välkommen!

Kontaktformulär
Ditt namn alt Företagsnamn
För återkoppling
För återkoppling
Frivilligt
Kort beskrivning av arbetet
Enligt GDPR

Kontakt

Växel

Kontaktbild

Ängelholm

Växeln 0431449260
Kontaktbild

Bjäre

Växeln 0431449270
Kontaktbild

Örkelljunga (Asklunds el)

Växeln 0435-50062
Kontaktbild

Laholm (Laholms el)

Växeln 043012815