Optimal luft och temperatur inne

Tycker du bäst om när det är varmt och gott eller svalt och skönt? Vädret i Sverige kan ju som bekant svänga rätt mycket, men det behöver inte ditt inomhusklimat göra. Med rätt prylar och installation går det att lösa

Spelar utseendet rulle?

Det bestämmer du. Svarta, vita, runda eller kantiga. Det finns flera olika stilar på handdukstorkar, elradiatorer och fläktar, men alla har liknande uppgifter. Att värma och hålla borta oönskad fukt.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image
Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Golvvärme

Varma golv ger både en skön känsla och effektiv uppvärmning. Golvvärmen kan både gjutas in i golvet eller till och med rullas ut under golvet som en tunn folie! Med produkter från Ebeco och nVent kan vi hjälpa dig med golvvärme i alla rum, under de allra flesta golv.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Elradiatorer

Olika hem och olika rum kräver olika uppvärmning. Med en smart, uppkopplad elradiator som styr sig själv (eller av dig via din mobil) får du rätt värme där du behöver den. Välj mellan en rad olika designer och kulörer för att matcha just din stil. Ihop med LVI och Adax har vi rätt elradiator för ditt hem.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

Badrumsfläktar

Badrumsfläkt, våtrumsfläkt, frånluftsfläkt – kärt barn har många namn. En bra fläkt gör underverk för ditt inomhusklimat. Hos oss hittar du fläktar från välkända märken som t ex Pax, Fresh och Klimatfabriken. Vi vet vilken fläkt du behöver, och var du ska ha den. Installationen då? Den fixar vi med.

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak.

Produkter, placering och installation? Vilka produkter behöver du? Vem installerar? Inget av detta behöver du fundera över. Vi är riktiga elektriker. Vi är både ditt bollplank från starten och sköter såklart hela installationen.

Kontaktformulär
Ditt namn alt Företagsnamn
För återkoppling
För återkoppling
Frivilligt
Kort beskrivning av arbetet
Enligt GDPR

Kontak

Växel

Kontaktbild

Ängelholm

Växeln 0431449260
Kontaktbild

Bjäre

Växeln 0431449270
Kontaktbild

Örkelljunga (Asklunds el)

Växeln 0435-50062
Kontaktbild

Laholm (Laholms el)

Växeln 043012815