Avenue 815297 1920

Smart Energi

SKAPA, LAGRA, STYRA, LADDA, DELA

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

SKAPA

Solceller eller solpaneler, kärt barn har många namn men en sak är säker. Med hjälp av solceller kan du spara pengar och få kontroll över elen i dina fastigheter. Att energin sedan skapas miljövänligt och hållbart från solen, ja det är ju verkligen ett stort plus! När du skapar egen energi med solceller kan du också höja värdet på din fastighet. Överskottselen du får, kan du använda som reservkraft och sänka dina effekttoppar med. Villan, bostadsrättsföreningen, fastighetsägaren, industri, lantburk vi hjälper dig med din behovs lösning.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

LAGRA

Lagra överskottet av din skapade energi för att minimera dina högsta effekttoppar. Använd överskottet senare när det behövs. Optimal användning helt enkelt. Villan, bostadsrättsföreningen, fastighetsägaren, industri, lantburk har olika behov att lagra överskottsenergi. Vi hjälper dig med din behovs lösning.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

STYRA

Uppkopplad. Full koll. I kontroll. Mät allt eller bara det nödvändigaste. Du bestämmer hur mycket du vill mäta och därmed också veta. Du kanske har en fastighet eller så har du fler, men olika behov av mätning på respektive fastighet? Oavsett är mätning ett steg i rätt riktning när du vill få bättre koll och kontroll över förbrukningen och spara pengar med styrning.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

LADDA

Ladda din/dina elbilar. Vi tar fram laddlösning som passar villan, bostandsrättsföreningen, fastighetsägare, industri, lantburk. Vi hjälper dig hela vägen. Oavsett hur liten eller stor laddlösning du har behov av.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

DELA

Oavsett om det är villan, bostadsrättsföreningen, fastighetsägaren, industri, lantbruk, hur kan du dela din överskottsel? eller varför inte din laddbox/laddstation med andra? Vi hjälper dig och tar fram, en lösning som passar just dina behov.

Umbraco.Web.PublishedModels.Image

LADDA+ BRF

Ladda, dela, betala. En komplett betal- och intäktslösning för elbilsladdning. En portal och en app som löser alla delar (inklusive administration). Dygnet runt.

Installation

Vi tar ansvar hela vägen. Från råd till installation och service. En kontakt rakt igenom. Och den är lokal = nära dig.

Funktion

Vi går i god för alla produkter vi levererar. Som riktiga elektriker väljer vi bara det bästa. Det vi verkligen kan stå för.

Trygghet

Vi är specialister som verkligen kan vår sak.

Välkommen!

Kontaktformulär
Ditt namn alt Företagsnamn
För återkoppling
För återkoppling
Frivilligt
Kort beskrivning av arbetet
Enligt GDPR

Kontakt

Växel

Kontaktbild

Ängelholm

Växeln 0431449260
Kontaktbild

Bjäre

Växeln 0431449270
Kontaktbild

Örkelljunga (Asklunds el)

Växeln 0435-50062
Kontaktbild

Laholm (Laholms el)

Växeln 043012815